ADANA / SEYHAN - Nilüfer Hatun Ortaokulu

Nis

Mavi ile Yarına Varım projesi kapsamında okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hazel Esen ve projede görevli öğrencileri, proje tanıtımı yapmak amacıyla, öğrencilerimiz 125. Yıl ortaokulunu ziyaret etmiştir. Bu ziyaret kapsamında 7.sınıf öğrencilerine bir sunum gerçekleştirmiş, 4ay boyunca projede yaptıkları çalışmalardan bahsetmişlerdir. Amacımız deniz kirliliği ve denizlerimizin önemini yaygınlaştırma konusunda çevre okul öğrencilerini ve öğretmenlerini bilinçlendirip, yaygınlaştırma çalışmalarımızı genişletmektir. Bizleri ağırlayan 125.Yıl Ortaokulu değerli müdürleri Bayram Kocur ve bizlere ev sahipliği yapan değerli müdür yardımcısı Uğur Durar hocamıza teşekkür ederiz.

Hazel ESEN- Nilüfer Hatun Ortaokulu Seyhan/Adana (youtube.com)

Şbt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hazel Esen ve 10 öğrencimizin ( Şerzan, Belinay, Asya, Poyraz, Muhammed Vefa, İrem Yağmur, Eymen, Hüseyin, Şükran ve Sedat) birlikte yürüttüğü I’m Tomorrow with Blue projesi başlamıştır. Denizlerimizden ilham alan bu projemiz de denizlerimizin önemi, deniz kirliliği, deniz biyoçeşitliliği gibi konular uygun web2 araçlarıyla ele alınacak ve farkındalık yaratılmaya çalışılacaktır.

Daha önce 1 kez okulumuza kalite etiketi kazandıran öğretmenimize ve öğrencilerine başarılar dileriz.